Φόρα το πορτοκαλί σακάκι το γαλαζοκιτρινο μπουφάν

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

paok ole


Η ομάδα ταξίδεψε για δεύτερη φορά φέτος στην Κρήτη με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα και το σερί των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών.
Στο σημερινό ποδόσφαιρο "θετικό αποτέλεσμα" θεωρείται ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την ήττα, κοινώς έχει γίνει πεποίθηση ότι και η ισοπαλία είναι καλή, και σίγουρα καλύτερη από μια ήττα.
Οι ομάδες παίζουν και για την ισοπαλία, και δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει χτιστεί πάνω σε αυτήν τη φιλοσοφία, του "εάν δε μπορώ να κερδίσω χωρίς πολύ ρίσκο, τουλάχιστον να μη χάσω".
Στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ μπήκε για να μη χάσει, και να κυνηγήσει τη νίκη βασισμένος στην καλύτερη ατομική ποιότητα των παικτών του.
Η αλήθεια είναι ότι εάν ο Μουσλίμοβιτς κατάφερνε να στρώσει τη μπάλα σωστά μπροστά του σε κάποια από τις δύο κάθετες πάσες που δέχτηκε, τότε ο ΠΑΣΟΚ πιθανότατα να είχε κερδίσει τον αγώνα με το φτωχό αλλά πολύτιμο 0-1. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο πολύ καλός Εργοτέλης μας έκοψε δύο βαθμούς αλλά παράλληλα μας βοήθησε να δούμε και τρανταχτές αδυναμίες της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου